Onze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren en om advertenties weer te geven (indien aanwezig).
Door de website te gebruiken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.

Over mij

Over mij

Taxateur en Expert met een automotive hart

Ik werk al meer dan 40 jaar in de automotivebranche, met een passie voor alles wat rolt en rijdt. Mijn gedrevenheid voor voertuigen heeft ertoe geleid dat ik het mijn missie heb gemaakt om eigenaren van voertuigen te helpen bij het verzekeren van hun voertuig tegen een juiste waardebepaling.

Zelf heb ik een voorkeur voor voertuigen die een beetje anders zijn dan de standaard. Hoe meer er is aangepast, hoe interessanter ik het vind. De geschiedenis van een voertuig boeit me altijd, en ik ben dol op de verhalen die erachter schuilen. Deze achtergrondinformatie vormt ook altijd de basis voor een nauwkeurige waardebepaling.

Dankzij mijn achtergrond en ervaring heb ik veel kennis van voertuigen opgedaan, waardoor ik goed begrijp hoe een auto in elkaar zit en functioneert. Dit komt niet alleen van pas in mijn werk als schade-expert, maar ook mijn gezin profiteert ervan. Bijvoorbeeld wanneer de auto van mijn dochter olie lekt of de scooter van mijn zoon vreemde geluiden maakt. Het is dan altijd handig dat hun vader verstand heeft van voertuigen!

Wij bezitten zelf een prachtige camper waarmee mijn vrouw en ik graag mooie reizen maken. Natuurlijk hebben we onze camper ook een beetje ‘gecustomized’ en helemaal naar onze wensen aangepast. Mijn passie voor voertuigen en liefde voor de geschiedenis ervan zorgen ervoor dat ik een nauwkeurige waardebepaling kan garanderen, wat de basis vormt voor een goede verzekerde waarde van uw voertuig!

Want mijn motto is:

Is de waardebepaling van uw voertuig niet bepaald dan wordt de juiste vergoeding niet uitbetaald.

LinkedIn, het dynamische online platform voor vakmensen en professionals, heeft wereldwijd meer dan 500 miljoen geregistreerde gebruikers, waarvan ruim 6 miljoen in Nederland. Mijn profiel is daar uiteraard te vinden, en ik deel regelmatig boeiende updates en inzichten. Nog geen connectie met mij op LinkedIn? Klik op de knop rechts om direct naar mijn profiel te gaan en een waardevolle connectie te leggen. Laten we ons netwerk versterken!

In de klassieker wereld moet ik nog een beetje mijn plek vinden. Een feit is dat ik met de oldtimers en youngtimers van nu ben opgegroeid in het autovak. In de afgelopen 40 jaar heb deze voertuigen van “binnen en buiten” leren kennen. De kennis houd ik op peil door het veelvuldig bijwonen van klassieker beurzen en het lezen van oldtimer vakbladen. Voor een aankomende beurs ga ik bijvoorbeeld met mijn meisje met de camper een lang weekend naar de Techno Classica in Essen. Mijn droomauto? Ik zou graag een Citroën Mehari willen hebben. Ik zie mijzelf met mijn meisje al rijden over de boulevard bij een ondergaande zon. Wishfull thinking.

Een bijzondere opdracht was het taxeren van een Ford Roadster Convertible uit 1929. Zoals jullie op de foto kunnen zien was dit geen originele klassieker maar een bijzondere uitvoering. Tijdens het taxeren kwamen alle mogelijke facetten ter sprake, iets dat mij mateloos interesseert aan het vak van klassieker taxateur! Ik werk al meer dan 40 jaar in de automotive-branche. Met een passie voor alles wat rolt en rijdt. Mijn drive voor voertuigen zorgt ervoor dat ik het tot mijn missie heb gemaakt eigenaren van voertuigen te helpen om hun voertuig tegen een juiste waardebepaling te verzekeren.

Zelf heb ik een voorliefde voor voertuigen die een beetje anders zijn dan anders. Hoe meer er is aangepast, hoe leuker ik het vind. De geschiedenis van een voertuig is altijd interessant. Ik ben gek op deze verhalen. En deze achtergrondinformatie is ook altijd de basis voor een juiste waardebepaling. Vanuit mijn achtergrond en ervaring heb ik veel kennis van voertuigen opgedaan. Ik weet dus heel goed hoe een auto in elkaar zit en werkt. Dat helpt in mijn werk als schade expert maar ook mijn gezin profiteert daarvan. Bijvoorbeeld als het autootje van mijn dochter olie lekt of de scooter van mijn zoon een raar geluid maakt. Dan is het altijd handig dat hun vader verstand heeft van voertuigen!

Zelf hebben we een mooie camper waarin ik samen met mijn vrouw mooie reizen maak. Natuurlijk heb ik mijn camper ook een beetje ‘ge-customized’ en dus helemaal naar onze zin gemaakt. Mijn passie voor voertuigen en liefde voor de geschiedenis van voertuigen zorgt ervoor dat uw waardebepaling klopt en de basis is voor een goede verzekerde waarde van uw voertuig!

Onderstaand een overzicht met meer informatie over mij en de partijen waar ik o.a. mee samen werk.

LinkedIn

LinkedIn, het dynamische online platform voor vakmensen en professionals, heeft wereldwijd meer dan 500 miljoen geregistreerde gebruikers, waarvan ruim 6 miljoen in Nederland. Mijn profiel is daar uiteraard te vinden, en ik deel regelmatig boeiende updates en inzichten. Nog geen connectie met mij op LinkedIn? Klik op de knop rechts om direct naar mijn profiel te gaan en een waardevolle connectie te leggen. Laten we ons netwerk versterken!

Bezoeken: 491

You cannot copy content of this page